torsdag den 28. januar 2016

Endnu en anmeldelse.


Læst og anmeldt for Plusbog.dk

Martin Benner er mistænkt for flere mord, og han har netop fået sin lille adoptivdatter tilbage, efter at hun har været kidnappet af en mafialignende organisation. Udleveringen af datteren, sker på betingelsen af, at Martin Benner vil finde Sara Texas forsvundne søn "Mio" . Sara Texas søn forsvinder samme dag som Sara begår selvmord. Sara har tilstået flere mord som hun muligvis ikke har begået. Og på en udgang fra fængslet, springer Sara ud fra en bro. Martin prøver på bedste vis, at finde hoved og hale i denne noget rodede sag. Men Sara og hendes søn, er ikke det eneste Martin kæmper med, han prøver også at finde ud af hvem der prøver at, gøre ham til gerningsmand for mord, og flere mord sker, på folk som han har været i kontakt med i denne sag. Alt tyder på at Martin selv har begået mordene, eller ihvertfald en person tæt på ham, er gerningsmanden. Martin rammes af paranoia, alt føles som nogen kigger ham over skulderen. Vil han kunne redde sig selv, sine kære og ikke mindst "Mio".

Historien fra "Lotus Blues" fortsætter i denne roman. Så det vil være en stor fordel at have læst denne først, men romanen starter med et resumé, så helt tabt er man ikke. 

Plottet fra "Lotus blues" fortsætter i denne roman. Handlingen er stadig lige rodet, som i første roman. Men nysgerrigheden bliver vakt. Og man må bare have forklaringen på denne rodede sag. 
Historien er lidt langtrukkent, men til gengæld, sker der en masse i slutningen af romanen. Man bliver underholdt, mens man læser romanen.  Jeg synes ikke at, man får en forklaring på alle de spørgsmål, man støder på i romanen. Alt i alt en god krimi, der fortjener at man starter med "Lotus Blues" og så fortsætter med "Mios Blues" for at forstå helheden. God krimi, trods en rodet historie og løse ender. Den får 4⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5. Pga den rodede historie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar