onsdag den 11. november 2015

Bedre end Briget Jones ❤️

 Denne søde, sjove, romantiske og varme roman har jeg fået lov til at anmelde af Lovebooks.dk ❤️
 Maya Francetti, halvt italiensk og halvt tysk, har en lille sød cafe i München, hvor hun servere kaffe, kage og andre søde retter for folk. Hun er single og vil gerne i kontakt med den flotte Max, indehaveren af sportsforeningen over for. Men hun tør ikke og er ret usikker på sig selv. Hendes to veninder får Maya lokket med på en miniferie på et hotel nær den østriske grænse. Men det er ikke noget almindeligt ophold, det er en single-bootcamp, hvor de skal lære at flirte. Fyldt med selvtillid kommer Mata hjem til sin lille cafe og er klar til at afprøve sine nye teknikker. Hun får inviteret Max med ud og spise, men date går ikke som tænkt og heller ikke den næste. Men så sker der noget spontant...... 

"Søde synder" er på en gang, virkelig sød, romantisk, sjov og varm fortælling om hvor svært det er at få en kontakt med en man virkelig gerne vil lære noget nærmere at kende. Om hvor akavet man begår sig når man anstrenger sig for meget, i stedet for bare at være naturlig. 
Dette er Kira Lichts debutroman. Den er virkelig lykkes, jeg kunne forestille mig den blive filmatiseret. Noget A la Briget Jones, måske bare lidt skæggere. Jeg vil gerne anbefale denne skønne roman til alle, måske meste piger (i alle aldre) ❤️❤️❤️❤️❤️ får den af mig. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar